„Учи лесно, спортувай повече!“ ще изпълни летните дни на всяко дете с нови знания за света и умения в любимите спортове. Прознание, първата интерактивна уеб платформа за подготовка за училище с учител онлайн и ДФК „Лъвчетата“, с близо 20-годишна традиция в обучението по футбол и плуване в София, си подават ръка, за да стимулират пълноценното развитие на децата чрез образование и спорт. Идеята за програмата е вдъхновена от стремежа на съвременните деца и техните родители да балансират времето за подготовка за училище и за активно движение.

На база на авторските си методики за работа с деца във всяка от областите – образование и спорт, партньорите предлагат разнообразни летни курсове, които да развият и надградят талантите и интересите на малчуганите от предучилищна възраст до 4 клас, изграждайки  здрава връзка между ефективното учене и здравословния начин на живот.

Като първа стъпка, двете компании насочват усилия да подпомогнат планирането на наближаващата лятна ваканция на децата в София. В тази връзка, Прознание предлага 10% отстъпка от цената на многобройните курсове от Лятната си академия за всички малки лъвчета, а детският футболен клуб е подготвил активна спортна програма – футбол, плуване, тенис на корт, баскетбол, волейбол, фехтовка и стрелба с лък.

Подробности за инициативата „Учи лесно, спортувай повече!“ можете да намерите на www.proznanie.bg и www.dfclavchetata-bg.com.СПОДЕЛЕТЕ

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin